Drepturile stagiarilor de la Byte AI Lab

Acest articol provine din contul pu. Blic WeChat „Phoenix Technology” , autor: Dong Yuqing, 36 Krypton este pu. Blicat cu autorizație.

Pe 19 octom. Brie, antrenamentul de model mare al . ByteDance a fost atacat de stagiari, ceea ce a atras atenția pe scară largă. Potrivit mai multor persoane familiare cu pro. Blema, o echipă tehnică de la . ByteDance a suferit un atac tehnic intern în luna iunie a acestui an. Un stagiar a fost nemulțumit de alocarea resurselor echipei și a folosit codul de atac pentru a pertur. Ba sarcinile de formare a modelului echipei.

Se raportează că persoana principală implicată în

Incident a fost un stagiar pe Lista de e-mail a țării nume Tian El a profitat de o vulnera. Bilitate din platforma Huggingface (HF) și a scris cod distructiv în modelul comun al companiei, ceea ce a făcut ca efectul de antrenament al modelului să fluctueze produce rezultatele scontate de antrenament.

Un fost angajat tehnic de la . Byte a spus: „ nu sunt foarte diferite de cele ale angajaților cu normă întreagă, ceea ce a oferit posi. Bilitatea ca acest incident să se întâmple, de asemenea, și-a exprimat impactul negativ asupra incidentului”. , „Acest incident va reduce cu siguranță mult autoritatea stagiarilo.

După ce vestea a ieșit la iveală, stagiarul implicat a încercat să infirme zvonurile de pe platformele de socializare și să transfere responsa. Bilitatea asupra altora, dar a fost negat rapid de apropiații . ByteDance.

Lista de e-mail a țării

Conform declarațiilor relevante ale persoanelor

Din interior pe Git. Bu. B, „Dvs 保持博客的势头 referindu-ne la Tian ați efectuat atacuri rău intenționate asupra codului de cluster timp de până la 2 luni, provocând un mare rău la aproape 30 de angajați de la toate nivelurile companiei și rănindu-vă colegii pentru aproape un sfert Toate înregistrările și recenziile dovedesc că acesta este un fapt de necontestat.

Persoana a împărtășit și o înregistrare a interviului unui

Investigator cu un stagiar pe nume Tian Keyu. Conversația din înregistrare a resta. Bilit procesul de atac: codul introdus pentru prima dată de Tian Keyu a fost folosit inițial pentru a afecta comunicarea și aleatorie atac, a fost pentru depanare, dar implică unele condiții de rulare ale programului Dar mai târziu trece prin unele fișiere, adică acele fișiere de încărcare, iar codul va fi și el actualizat, iar codul va deveni un cod de atac. . Funcția sa principală este de a modifica codul, iar apoi va provoca unele consecințe.

În înregistrare, se suspectează că însuși Tian 美国名单 răspuns recunoscând că a făcut codul ofensiv prin actualizări. De asemenea, i-a spus clar solicitantului că „toți suntem foarte nemulțumiți din anumite motive.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注